هر روزه بیشتر و بیشتر افراد به دنبال یادگیری زبان دیگری هستند، برای این کار، بسیاری از سرویس های آموزش زبان مختلف ایجاد شده اند که همگی تلاش می کنند تا بهترین روش برای آموزش زبان به کاربران خود ارائه دهند. Duolingo یکی از این سرویس های آموزش زبان است که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، ما Duolingo را با چندین سرویس آموزش زبان دیگر مقایسه خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را برای خود انجام دهید. با هایپر اکانت همراه باشید.
خرید اکانت دولینگو پلاس (دولینگو سوپر)
Duolingo چیست؟
Duolingo یک سرویس آموزش زبان آنلاین رایگان است که امکان یادگیری زبانهای مختلف را برای کاربران فراهم میکند. این سرویس توسط لوییس فونگزیم (Luis von Ahn)، رئیس شرکت تحقیقاتی Carnegie Mellon که در حال حاضر یکی از اعضای تیم اصلی شرکت Google است، تأسیس شده است.
Duolingo از یک سیستم آموزشی تعاملی و بازیسازی برای ترغیب کاربران به پیشرفت در یادگیری زبان استفاده میکند. در این سرویس، کاربران میتوانند مهارتهای گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن زبان را به صورت همزمان تمرین کنند. Duolingo از امتیازات و جوایز برای تشویق کاربران به پیشرفت در یادگیری زبان استفاده می کند.
این سرویس از زبانهای مختلفی از جمله اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و ژاپنی پشتیبانی می کند. همچنین، با توجه به این که Duolingo برای افرادی طراحی شده است که به دنبال یادگیری زبان به صورت خودآموز هستند، سرویس هایی نظیر امکان تعامل با مربی یا استاد، کلاسهای آنلاین و ویدئوهای درسی را ندارد.
جهت بهره مندی از نسخه بدون محدودیت و پریمیوم Duolingo بر روی حساب شخصی خودتان میتوانید به صفحه خرید اکانت Duolingo سوپر مراجعه کنید.
مقایسه Duolingo با سایر برنامه های یادگیری زبان
در دنیای امروز، یادگیری زبان از طریق برنامه های آنلاین و موبایلی، بسیار پرطرفدار شده است. بین این برنامه ها، Duolingo یکی از محبوبترینهاست. در این بخش قصد داریم Duolingo را با برخی از سایر سرویس های آنلاین و موبایلی مقایسه کنیم.
Rosetta Stone
Rosetta Stone یکی از قدیمی ترین سرویس های آموزش زبان است و برای بسیاری از زبان آموزان، یکی از بهترین گزینه های موجود است. همانطور که می دانید، Rosetta Stone با استفاده از تصاویر، صدا و لغات، به کاربران کمک می کند تا به یادگیری زبان بپردازند. در حالی که Duolingo بیشتر به صورت بازیکنانه عمل می کند و کاربران را به صورت مرحله به مرحله به یادگیری زبان می کشاند. همچنین، Rosetta Stone بهترین راه حل برای آموزش زبان به تنهایی است، در حالی که Duolingo بهترین راه حل برای آموزش زبان به صورت گروهی و در محیطی رقابتی است.
Babbel
Babbel نیز یکی از رقبای دیگر برای Duolingo است. Babbel از طریق وب سایت و برنامه های موبایلی قابل دسترسی است. این برنامه بیشتر برای تقویت مکالمه و شنیدار زبان تمرکز دارد و معمولاً برای افرادی که قبلاً زبان را یاد گرفته اند و می خواهند مهارت هایشان را تقویت کنند مناسب است.
Memrise
Memrise نیز یکی دیگر از سرویس های آموزش زبان موجود است. این سرویس با استفاده از کارت هایی با تصاویر و جملات، به کاربران کمک می کند تا به یادگیری زبان بپردازند. اما در مقایسه با Duolingo، Memrise بسیار محدودتر است. این سرویس فقط به کاربران اجازه می دهد تا به یادگیری کلمات جدید بپردازند، در حالی که Duolingo به کاربران خود این امکان را می دهد تا تمامی مهارت های لازم برای یادگیری زبان را در بر بگیرند.
در واقع Memrise بیشتر بر روی یادگیری واژگان زبان تمرکز دارد و برای تقویت حافظه و توانایی تشخیص الفبا مناسب است.
Lingodeer
Lingodeer یک سرویس آموزش زبان است که به کاربران خود امکان یادگیری زبان به صورت بازیکنانه را می دهد. در مقایسه با Duolingo، Lingodeer از ویژگی های بیشتری برخوردار است که به کاربران اجازه می دهد تا به یادگیری مهارت های خاصی مانند گرامر و املا را بپردازند.
مقایسه Duolingo با Busuu
Busuu یکی دیگر از سرویس های آموزش زبان آنلاین است که همچنین محبوبیت زیادی دارد. در این بخش قصد داریم بوسو را با دولینگو مقایسه کنیم.
محتوای آموزشی
در Busuu، محتوای آموزشی بیشتری از Duolingo وجود دارد، با بیش از ۱۲۰۰ درس و تمرینات زبانی مختلف. همچنین، محتوای Busuu شامل موضوعات واقعی و عملی است که شامل تلاش برای سفر به خارج از کشور، برقراری ارتباطات بین المللی و به کارگیری زبان در محیط کار است.
روش آموزشی
Busuu به شما امکان می دهد با یک مربی زبان، تمرین کنید و با دیگران در جامعه Busuu در مورد موضوعات زبانی بحث کنید. این روش مشابه روش انگلیسی با استفاده از Skype است. اما در Duolingo، شما فقط می توانید با کامپیوتر و یا گوشی خود تمرین کنید و نمی توانید با دیگران در جامعه آنلاین مثل Busuu مکالمه کنید.
سطوح زبانی
هر دو برنامه قابلیت آموزش زبان در سطوح مختلف را دارند، اما Busuu قابلیت ارائه آموزش زبان در سطوح پیشرفته تر را دارد و برای زبان آموزانی که در سطح پیشرفته هستند، بهترین انتخاب است.
پشتیبانی زبان های مختلف
در Busuu شما می توانید به ۱۲ زبان مختلف آموزش ببینید و با زبان آموزان از سراسر جهان در ارتباط باشید، در حالی که Duolingo بیشتر در زمینه آموزش زبان انگلیسی متمرکز است.
طراحی و رابط کاربری
هر دو برنامه دارای رابط کاربری آسان و جذاب هستند، اما ظاهر Busuu بهتر و مدرن تر است و برای کاربرانی که به ظاهر برنامه های آموزش زبان اهمیت می دهند، گزینه مناسبی است.
در نهایت، انتخاب بین Duolingo و Busuu به نوع زبان آموزی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یادگیری زبان با یک روش سرگرم کننده هستید، Duolingo بهترین گزینه است. اگر به دنبال آموزش زبان در سطح پیشرفته تر و محتوای آموزشی بیشتر هستید، Busuu گزینه بهتری میتواند باشد.
جهت بهره مندی از امکانات سرویس بوسو پریمیوم بدون محدودیت و به صورت قانونی ، به صفحه خرید اکانت Busuu پریمیوم مراجعه فرمائید.
سخن پایانی
در این مقاله، به مقایسه Duolingo با سرویس های مشابهی نظیر Busuu، Babbel و Rosetta Stone پرداختیم. این سرویس ها در کنار Duolingo، در حوزه یادگیری زبان آنلاین فعالیت می کنند و امکانات و ویژگی هایی مشابهی به کاربران خود ارائه می دهند.
در نتیجه، مشخص شد که Duolingo به عنوان یک سرویس آموزش زبان آنلاین رایگان و بازیسازی، قابلیت هایی بسیار خوبی را به کاربران خود ارائه می کند. با این حال، سرویس های مشابه نیز به دلیل امکانات بیشتر و مزایای دیگری مانند امکان اتصال به معلمان و محتوای آموزشی بیشتر، جایگاه خود را در بازار حفظ کرده اند.
در هر صورت، بسته به نیاز و مورد استفاده، هر یک از این سرویس ها می توانند بهترین گزینه برای کاربران باشند. امیدواریم این مقایسه به شما کمک کند تا برای خودتان یکی از بهترین سرویس های آموزش زبان آنلاین را انتخاب کنید.
جهت دسترسی به نسخه بدون محدودیت و قانونی دولینگو میتوانید به صفحه خرید اکانت Duolingo پلاس مراجعه فرموده و سفارش خود را ثبت کنید. هایپر اکانت دارای کیفیت بالایی در زمینه ارائه اشتراک و اکانت سرویس های مختلف میباشد و پشتیبانی سایت ما در صورت بروز هرگونه مشکلی در خدمت شما عزیزان خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اخبار روز تکنولوژی صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام ما را دنبال کنید.