در میان انبوهی از برنامه های پیام رسان ، بی تردید تلگرام یکی از پرطرفدار ترین شبکه های اجتماعی است و در بین پنج اپلیکیشن پیام رسان برتر جهان قرار دارد.
تلگرام از طریق دو برادر روسی (نیکلای دورف برادر بزرگتر و دیگری پاول دورف) در سال 2013 وارد بازار شد. این برنامه توسط یک سازمان غیر انتفایی واقع در آلمان که متعلق به پاول دورف است ، اداره می شود.
مطابق آخرین آمار تلگرام بیش از 1 میلیارد کاربر فعال دارد که 20 درصد از این جمعیت را ایرانی ها تشکیل می دهند.
تلگرام به عنوان یک پیام رسان سرویس های خود را به طور رایگان به کاربران می دهد و در زمینه کسب روش هایی برای درآمد زایی تلاش می کند. دقت کنید که برای استفاده از این برنامه پیام رسان حتما باید به اینترنت دسترسی داشت.
تلگرام چیست؟
Telegram ، یک برنامه پیام رسان بر پایه شبکه های رایانه ای است که به طور رسمی برای سیستم های عامل Android ، iOS ، Desktop و Web در دسترس است.
این پیام رسان نسبت به پیام رسان های دیگر مانند واتس آپ از محبوبیت بالایی برخوردار است ، به طوری که اپلیکیشن تلگرام در گوگل پلی استور امتیاز 4.4 از 5 را داراست ، که میزان رضایت کاربرانش را نشان می دهد.
کاربران این برنامه امکان ارسال پیام ، ویدئو ، تصویر و هرگونه پرونده (File) را تا حجم 2 گیگابایت دارند. این برنامه همچنین ساخت کانال ، ساخت گروه ، گفتگو های گروهی و امکان برقراری تماس صوتی و تصویری را به انجام می رساند.
امنیت تلگرام
تلگرام از پروتکل “MTProto” که با هدف ایجاد یک ارتباط امن معرفی شد ، استفاده می کند. این پروتکل مخفف عبارت Mobile Telegram Protocol است.
پروتکل MTProto وظیفه رد و بدل کردن همه پیام ها را به صورت End to End برعهده دارد. وقتی شما یک پیام را توسط پروتکل میفرستید ، کسی نمی تواند پیام رد و بدل شده را مشاهده کند. این موضوع باعث شده که سازندگان اپلیکیشن تلگرام ، بر امنیت آن تاکید کنند.
در سال 2014 یک جایزه سیصد هزار دلاری برای پیدا کردن باگ تلگرام اعلام شد که یک سال بعد این مسابقه بدون هیچ برنده ای به پایان رسید.در آن سال شرکت Electronic Frontier Foundation رتبه چهارم از هفت را به بخش پیام رسان و رتبه هفتم از هفت را به بخش چت خصوصی (Secret Chat) این پیام رسان داد.
برای تهیه اشتراک محصولات مجازی میتوانید به فروشگاه هایپر اکانت مراجعه کنید.
امکانات تلگرام
اپلیکیشن تلگرام ویژگی های مهمی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم. با ما همراه باشید!
- کانال (Channel)
کانال ها می توانند به دو صورت عمومی یا خصوصی باشند که در کانال های عمومی امکان عضویت برای همه کاربران وجود دارد در صورتی که در کانال های خصوصی همه کاربران نمی توانند عضو شوند.
از این کانال های تلگرامی می توان برای اطلاع رسانی به شمار نامحدود از کاربران استفاده کرد که تنها مدیران کانال می توانند در آن پستی را به اشتراک بگذارند و یا آن را ویرایش یا حذف کنند.
- گروه (Group)
گروه ها امکان چت با بسیاری از افراد را برقرار می کند. هم اکنون گروه های تلگرامی می توانند بیش از 10 هزار عضو را در خود جای دهند. شما می توانید برای خود و دوستان تان گروهی را در تلگرام ایجاد کنید.
- تماس صوتی (Voice Call)
از سال 2017 تلگرام تماس صوتی را به خود اضافه کرد. امکان برقراری تماس صوتی فقط با افرادی که اکانت تلگرام دارند وجود دارد.
- چت های محرمانه (Secret Chat)
پیام ها در گفتگو های تلگرامی می توانند به طور محرمانه ارسال شوند. این پیام ها توسط سرویس پروتکل “MTProto” رمزگذاری می شوند.
- کامنت (Comment)
در سال 2020 قابلیت گزاشتن کامنت زیر پست در کانال ها به تلگرام افزوده شد. با این قابلیت کاربران می توانند زیر هر پست متن ، عکس ، لینک ، ویدیو ، تصویر و حتی فایل صوتی نیز بگذارند.
- ربات (Bot)
ربات ها امکاناتی هستند که توسط تلگرام ارائه می شوند. تلگرام در سال 2015 اجازه ساخت ربات تلگرام را برای کاربران توسط “API” فراهم کرد. کاربران توسط ربات ها می توانند قابلیت های نرم افزار را چندین برابر کنند.
ربات ها قابلیت های فراوان دیگری نیز دارند از جمله آن ها می توان به جستجوی تصاویر ، فیلمها ، گیفها ، سرگرمی ، ترجمه و غیره اشاره کرد.
برای اطلاع از راه های ارتباطی با هایپر اکانت میتوانید به صفحه تماس با ما مراجعه فرمایید.
تلگرام پرمیوم
طبق پیشرفتی که تلگرام در سال های اخیر داشته است ، تعداد زیادی از کاربران تمایل بر این داشتند که کمک های مالی در جهت حمایت از تلگرام ارائه دهند. به همین دلیل تلگرام پرمیوم راه اندازی شد .
یک کانال تلگرام به نام Telegram Beta مجموعه عظیمی از شکلک هایی را ویژه واکنش پیدا کرده که به عنوان یک محتوای مخصوص “Telegram Premium” نشانه گذاری شده اند. کاربران با تهیه کردن اشتراک تلگرام پرمیوم می توانند به ویژگی های بسیاری از قبیل دانلود سریع فایل های حجیم ، تبدیل صدا به متن ، واکنش های کارآمد ، پیش نمایش گفتگو ، پروفایل های متحرک و غیره دست یابند.
Telegram Premium اولین راه پولی برای استفاده از تلگرام است که مبتنی بر ارائه ویژگی های جدید بوده که کاربران به طور رایگان به آن دسترسی ندارند. تا به امروز اطلاعات دقیق و رسمی راجب مبلغ خرید اشتراک تلگرام پرمیوم منتشر نشده است، ولی طبق برخی از اخبار غیر رسمی مبلغ خرید این سرویس 4/99 دلار (ماهانه) بوده است.
سازمان ها و افراد معروف می توانند برای تایید گروه ها ، ربات ها و کانال هایشان نشان تایید (تیک آبی) را دریافت نمایند. این کار باعث می شود افراد منابع اطلاعات تایید شده را شناسایی و به راحتی پیدا کنند.
تمامی کاربران این سرویس نشان مخصوص دارند که کاربردی مشابه با تیک آبی اینستاگرام دارد و این نشان در لیست گفتگو ها و اعضای گروه نمایش داده می شود. برای تایید گروه ها ، ربات ها و کانال هایتان لازم است حداقل در 2 شبکه اجتماعی حساب تایید شده داشته باشید.
هایپر اکانت با آماده سازی این مقاله تلاش کرده تا اطلاعات مفید و کارآمدی را در رابطه با یکی از محبوب ترین برنامه پیام رسان در اختیار شما قرار دهد.
برای اطلاع از آخرین اخبار تکنولوژی روز دنیا صفحه اینستاگرام هایپر اکانت را دنبال کنید.